Verslag Finale wedstrijden Klein Verzet

  • Home
  • Nieuws
  • Verslag Finale wedstrijden Klein Verzet
Tijdens de laatste uit vijf wedstrijden pakt de organisatie groot uit met een mini-festival bij recreatiecentrum Het Rutbeek in Enschede.

de wedstrijden
Bij de finale in Enschede was de animo extra groot. Verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën ontving de organiserende wielervereniging 'D.W.V. Klein Verzet' een kleine tweehonderd deelnemers.
De studenten van de UT hebben puik werk geleverd en een mooi parcours neergezet dat voor iedereen goed te doen was.
Na de ritten in de jeugdcategorieën werd het parcours over Het Rutbeek in de middag met een extra lus uit de mountainbikeroute uitgebreid.

Het parcours was zwaar door de regen van de afgelopen dagen. De natte grasgrond maakte dat je al snel moest gaan stoempen om op snelheid te blijven. Daarnaast had de organisatie een aantal hindernissen met pallets aangebracht. In de bosjes rondom het terrein was het kort draaien met vaak de schuine kantjes op en af.

Naast de dagprijzen, werd er natuurlijk ook gestreden om het klassement. na afloop mochten de eerste 10 van elke categorie een mooie bokaal in ontvangst nemen.
elders op deze website zijn de uitslagen te zien en te downloaden.
Allen van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie enthousiaste deelname.

Festival van top tot teen verzorgd
Na het fietsen een warme douche en dan nog even genieten van de sfeer en de activiteiten op het terrein.
Het Rutbeek werd door FPS Bouw en Klein Verzet omgedoopt tot mini-festival, met sponsorstands, hamburgertent, horecatent,  een heus terras met biertafels en muziek. Voor de jongsten was er een springkussen, ijsjes en donuts. Bezoekers zagen rondom het festivalterrein de deelnemers meerdere keren per ronde doorkomen, met de start en finish pal langs de biertafels.
Voor wie nog niet moe was van de wedstrijd, viel er een passe partout voor 2023 te verdienen bij de behendigheidswedstrijden.
Er waren ook biketrail demonstraties, waar met verwondering gekeken werd naar de verrichtingen van van de Nederlands Kampioen bij de junioren.

Al met al een super mooie dag, waarbij het weer ook nog eens meezat!
Houd de website en de social media in de gaten voor nieuws over het nieuwe seizoen, want dat gaat er zeker komen!!
Share our website